Monday, November 30, 2009

raye aji vs raye pose..




Raya aji memang tak lama

Raya aji tak semeriah raya pose

Raye aji takde lagu 'Nazam Lebaran' atau 'Dendang Perantau' takde senikata 'mintak mak daging sepotong..'

Raya aji takde bunyi mercun

Raye aji takde rancangan memasak 'camana nak buat sup ekor' atau 'steak'

Raya aji takde biskut almon london

Raya aji takde biskut cornflakes yang tak best

Raya aji takde movie-movie yang best siang malam, hisdustan pun takde..sinetron tetap berjalan ikut time cam hari biasa..nur kasih episod akhir..erk..apakah

Raye aji takde rancangan menyanyi siang malam

Raya aji takde rancangan 'sampaikan aidiladha'

Raya aji takde baju melayu teluk belanga dan baju kebaya nyonya

Raye aji takde 'kad raye'

Raye aji tak ramai org wish samaada di sms ataupun di facebook


ni yang tak sama

yang sama

pun ada

cam


Raye aji tetap ada orang kawin (kalau takde cuti camni, orang kita tak kawin rasenyer)

Raye aji tetap ada jalan jem kat highway (lagi teruk dari raye pose)

Raye aji tiket abis gak (sampai kena naik bas persiaran/ bas sekolah)

Raye aji ada takbir raye (polis traffic pun wat video clip takbir raye, background moto lagi)

Raye aji tetap ada nasi dagang, nasi minyak dan mee hun goreng (makan lepas sembelih lembu)

Raye aji tetap ada baju melayu dan kebaya (pakai yang raye posenyer)

Raye aji tetap ada bermaaf-maafan (tapi emotion sedih, nangis-nangis..kurang sikit)


Raya aji dan raya pose..erm..camtu lah..

14 comments:

  1. pembetulan~
    raya aji tetap ade yg men mercun..
    kampung sana men..kampung sini balas..
    tapi x semeriah raya pose..
    sekian.. :)

    ReplyDelete
  2. - m!ss_yaNa - > hehe..ye lah miss yana.. :)

    ReplyDelete
  3. xnak lah yg mercun2..

    Rasulullah saw tak ajar,

    rasulullah saw ajar utk bertakbir

    bukan mercun

    ReplyDelete
  4. raya aidilfitri orang pose...
    raya aidiladha orang pegi haji...
    tapi raye haji pon ade lagu jgk kot....nasyid lame al-jawaher=)

    ReplyDelete
  5. daylachan > ye lah cik day light factor.. :P..erm..lagu per tu?

    ReplyDelete
  6. cik EPAL > salam aidiladha gak cik epal..

    ReplyDelete
  7. rasa macam lambat lagi je nak raya :D

    ReplyDelete
  8. Hello! Do you want to download movie, game or beautiful girls pls visit

    http://www.sexylady-asian.net
    http://moviedownloadsharing.blogspot.com
    http://gamedownloadsharing.blogspot.com
    http://over18movie.blogspot.com
    Thanks!!!

    ReplyDelete
  9. ni ni nk tanya sikit ni
    pasai pa la duk xupdate blog lama dah nie
    bz kaa?

    ReplyDelete